“Selamat hari lahir kak ngah.”- Genap usia 21 tahun, bapa ziar4h pus4ra Nurin Jazlin

Sed4r tak sed4r, sudah 13 tahun pemergian Nurin Jazlin Jazimin yang mninggal dunia kerana dibvnuh dengan kej4m ketika berusia 8 tahun.

Kes kemat1annya amat menggemp4rkan negara apabila may4t Nurin dijumpai di dalam sebuah beg pakaian dengan beberapa kes4n keced3raan tervk kerana diperc4yai dir0gol oleh individu tak berhati pervt.

C0retan bapa untuk anak yang telah tiada

Walaupun begitu, pel4ku yang menyebabkan kemat1an allahy4rham masih belum dit4ngkap. Pada hari ini, genap usia Nurin Jazlin 21 tahun andai masih hidup.

Oleh hal yang demikian, bapa kepada Nurin Jazlin telah memuat naik beberapa gambar ketika menziar4hi pus4ra anak tersayang dan sedikit c0retan hari lahir untuk puteri keduanya.

Hanya pinjam sementara…

Menerusi c0retan tersebut, Jazimin menzahirkan rasa syvkur kepada Allah S.W.T kerana memberi pinj4m Nurin Jazlin kepada mereka walaupun seketika sebelum pergi buat selamanya pada tahun 2007.

Dia juga mengucapkan selamat hari lahir buat puterinya itu yang ke-21  sambil dilihat menziar4hi pus4ra allahy4rham.

“11 sept 99 jam 6.30am lahir Nurin Jazlin ke dunia.
Di pinjam hanya sementera & men1nggalkan keluarganya di dunia selama lamanya pada 17 sept 2007, selamat ulang tahun ke 21thn kak ngah
Al-fatihah dibaca……….”

Semoga keluarga terus tabah

Susulan daripada perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah men1nggalkan komen dengan mendoakan agar allahy4rham ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan akui s3dih dengan kisah m4lang yang menimpa allahy4rham 13 tahun lalu.

Mereka juga berharap agar penjen4yah yang melakukan kek3jaman tersebut mendapat bal4san diatas apa yang dilakukan terhadap jas4d kecil yang tidak berd0sa ketika itu.

Masih teringat lagi kes yang sangat2 kej4m

Takzi4h buat tuan sekeluarga

 

Sumber: Jazimin AO, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Selamat hari lahir kak ngah.”- Genap usia 21 tahun, bapa ziar4h pus4ra Nurin Jazlin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares