Jarang-Jarang Berlaku, Banduan Guna Botol Budu Liw4t Rakan Di Penj4ra Kelantan

Budu merupakan salah satu hidangan kegemaran di Kelantan. Cara makan budu cukup mudah, tuang budu, ada cili padi sikit atau pun tempoyak, kemudian makanlah bersama nasi putih panas, memang bertambah nasi.

Bagaimanapun ia berbeza dengan situasi yang terjadi di Penj4ra Pengkalan Chepa. Seorang lelaki menjadi m4ngsa li.wat dan lebih memed1hkan dan menyed1hkan apabila ia dilakukan menggunakan botol budu. Jenama budu kami tak tahu.

Penjara Pengkalan Chepa paling sesak

Menurut laporan BH Online, kejadian tersebut berlaku pada Disember lalu. Semuanya apabila berlaku pert3ngkaran di antara mereka.

Tertvduh did4kwa melakukan perhvbungan sksu.al kepada seorang lelaki berusia 32 tahun dengan memasukkan b0tol plastik ke dalam du.bur tanpa kerelaan m4ngsa ketika di sebuah bilik di Penj4ra Pengkalan Chepa, jam 5 petang pada 30 Disember tahun lalu.

Sementara itu, tertvduh yang berusia 35 tahun mengaku tidak bers4lah selepas pertvduhan dibacakan di hadapan Hakim Ahmad Bazli Bahruddin.

Tertvduh did4kwa mengikut Se.ksyen 377CA K4nun Kes3ksaan yang membawa hvkuman penj4ra sehingga 30 tahun dan seb4tan jika sabit kes4lahan dan sehingga kini mahk4mah tidak menetapkan sebarang jaminan memandangkan tertvduh kini sedang menjalani hvkuman penj4ra.

Mahkamah menetapkan 23 Februari sebagai tarikh sebutan semula kes.

 

Sumber: BH Online

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*