(Video) “Yang Belakang Tu Over!”- Menari TikTok Dgn Adik Ipar, Ntizen Puji ‘Body’ Pak Azad Lembut

Kalau ada drama atau filem Melayu yang dibintangi oleh Azad Jasmin, confirm cerita tersebut ada unsur lawak sampai buatkan penonton tak kering gusi.

Azad Jasmin Dedah Pernah Hadiri Temuduga Jadi Pramugara 13 Kali

Azad atau nama sebenarnya Azad Jasmin John Louis Jeffri sememangnya terkenal dengan karakter yang lucu dan happy go lucky serta sering menghiburkan pengikutnya di laman Instagram.

20 Januari lalu, pelakon filem J Revolusi itu telah memuat naik video pendeknya menari bersama dengan adik iparnya iaitu Syainie Shuhaimi yang merupakan adik kepada Eira sendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Azad™️ (@azadsyaziraroses)

Video tersebut menunjukkan Azad dan Syainie sedang menari menerusi aplikasi TikTok sambil memakai bengkung dan aksi itu telah mencuri perhatian ramai.

Ramai yang memuji kelembutan badan Azad menari sambil membuat gaya gediknya itu.

 

Sebelum ini, Azad turut sering memuat naik video dirinya bersama dengan adik-adik iparnya dan kelihatan beliau sangat rajin melayan kerenah mereka semua.

Seronok betul kalau dapat family yang happening macam ni kan, nasib baik tak pening kepala nak melayan semuanya!

 

Sumber: Instagram Azad Jasmin, HOTFM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*