Isteri h4mil 7 bulan m4ut dit0lak suami jatvh ke tebing diketinggian 1000 kaki

Turk1: Seorang suami snggup mn0lak  isterinya yang tgh ham1l 7 bulan  ke tebing yang berkedalaman 1000 kaki.

Hakan Aysal (40) sedang bercuti dengan isterinya Semra Aysal (32) di Buttrfly Vall3y, di bandar MugIa, Turk1 tenggara. Beliau telah mer4ncang untuk ml4kukan pmbn0han di sana.

Mereka berada di ats tebing selama 3 jam semata-mata untuk menunggu  orang ramai ber4nsur pulang. Bila kelibat orang ramai sudah tIada,  Hakan mngajak Semra berswafoto (selfie) sbelum mn0laknya ke tebing.

Tetapi ketika di mhkamah Hakan mengatakn Semra trgel1nc1r j4tuh selepas mereka bergambar.

Dia tidak sempat mnyelamatkan Semra kerana lek4 melihat gambar mereka di dalam telefon bimbit. Setelah dia memusing ke belakang, Semra sudah tiad4.

Namun, pnd4kwa tetap menyatakan Hakan mrancang pmbn0han kerana dia baru sahaja menvntut wang insurans isterinya sebanyak 400 000 lira (RM 250 000).

Keluarga Semra turut mnyatakan ketika mnuntut jnazah di Institut Perubatan F0rensik,  Hakan hanya berada di dalam kereta tanpa brasa sed1h. Hakan juga turut mnggunakan nama Semra untuk mndapatkan pnjaman peribad1.

M4hkamah Tinggi Fethye telah mmvtuskan bahawa dia dir3man dalam tah4nan krana pmbnuhan yg direncan4kan.

 

Sumber: Mirror.uk

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Isteri h4mil 7 bulan m4ut dit0lak suami jatvh ke tebing diketinggian 1000 kaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*