Tek4d Buang Tatu, Aliff Aziz Nak Berhijrah Demi Keluarga – “Semua orang tahu kesiIapan saya”

Penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, 30, ada memuat naik sebuah hantaran di Instagram (IG) mencari klinik yang membuat r4watan pembvangan tatu di Kuala Lumpur.

Aliff Aziz memuat naik sebuah posting sedang mencari klinik yang membuat r4watan pembvangan tatu di sekitar Kuala Lumpur.

Korang tahu tak dekat mana?

Menerusi posting tersebut, Aliff bertanya kepada pengikutnya mengenai klinik yang boleh membvang tatu.

Sekiranya ada dalam kalangan pengikutnya yang mengetahui mengenai klinik tersebut, mereka diminta untuk ‘dm’ Aliff sendiri. Aliff turut berterima kasih kepada mereka yang sudi memberikan cadangan.

Menerusi laporan Astro Gempak, Aliff tidak men4fikan mahupun mengiyakan mengenai niat untuk membvang tatu di badannya. Tambahnya, dia sedang berusaha ke arah menjadi umat Islam yang lebih baik

Semua orang tahu kesiIapan saya

Semua orang tahu kesiIapan saya. Macam-macam yang terjadi. Saya pun tak nak sebut soal itu. Saya pernah lalui satu masa terbvruk dalam hidup. Saya mengaku telah melakukan banyak penyes4lan pada masa lalu. Saya cuba untuk mengenal pasti apa yang boleh dibuat.

Memang dalam agama pun ada cakap kalau benda itu (bvang tatu) itu memvdaratkan, tak perlu. Saya rasa itu adalah usaha saya, bukan orang lain ataupun nak buktikan kepada sesiapa. Di penghujungnya nanti, kalau kita buat secara ikhlas sudah pasti kita akan rasa nikmat keikhlasan tersebut.

Sekitar Januari tahun lalu, tvlar sebuah video memperlihatkan seorang lelaki dipercayai Aliff memakai baju singlet, berseluar biru dan memiliki tatu di belakang badan melakukan pr0.vokasi dan bergadvh dengan orang awam di Singapura.

Selepas hampir dua tahun dih1mpit kontr0.versi dan tinggal bersama keluarga di Singapura, Aliff akhirnya kembali ke pangkvan isteri, Bella Astillah dan anak-anak iaitu Muhammad Ayden Adrian dan Ara Adreanna pada Disember lalu.

Tambah pelantun lagu Sayang Sayang, dia berasa terharu kerana masih mendapat sokongan penuh daripada ahli keluarga dan rakan-rakan.

“Alhamdulillah sejak saya di sini, ramai yang beri sokongan. Daripada keluarga, kawan-kawan, semua bagi sokongan kepada saya.

“Saya rasa gembira dan akhirnya saya dapat juga jumpa dengan semua rakan media,” katanya lagi.

Aliff ditemui ketika majlis pelancaran pembukaan medan selera Masok Foodcourt di Kampung Baru, Kuala Lumpur, semalam.

Dalam pada itu, Aliff dan Bella telah meleb4rkan sayap dalam bidang perniagaan selepas membuka sebuah kedai, Laksa Bah di sebuah port lepak baharu yang diterajui oleh Eric Floor 88, Achoi Floor 88 dan Falique Floor 88.

Selain Aliff dan Bella, antara selebriti lain yang bersama-sama menjayakan perniagaan itu adalah Ayie Floor 88, Amir Floor 88, Aiman Tino, Ismail Izzani, Nabila Razali, Ara Johari, Shuk Sahar, Raja Syahiran, Uyaina Arshad, Shalma Eliana, Donna Muslin dan Amin Daniel.

Terdahulu, Aliff pernah terpalit dengan kontr0.versi curang, berg4duh dan bercer4i dengan isterinya iaitu Bella Astillah. Namun, pasangan tersebut sudah kembali rvjuk dan tinggal bersama.

 

Sumber: Aliff Aziz & Astro Gempak, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*