(Video) Ramai risau tengok tut0rial tudung bawal jadi serban- “Habis la tudung aku lepas ni!”

Tidak din4fikan, ramai wanita memilih tudung bawal berbanding selendang kerana mudah untuk digayakan. Belum lagi melihat k0leksi di dalam almari, tak terkira jumlah helaian yang sudah dibeli!

Bagaimanapun, terdapat segelintir kaum wanita meluahkan rasa bimbang selepas menonton sebuah video tutorial yang tular di platform TikTok ini.

Perk0ngsian video dimuat naik @saya_fazly memaparkan pemuda tersebut melakukan tutorial dengan menjadikan tudung bawal sebagai serban selepas dililit di atas kepala.

https://www.tiktok.com/@saya_fazly/video/6953956541330361602?referer_url=https%3A%2F%2Fohmymedia.cc%2Framai-risau-tengok-tutorial-tudung-bawal-jadi-serban-harap-laki-aku-tak-nampak%2F&referer_video_id=6953956541330361602&refer=embed&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Seleps menghasilkan dua langkah lilitan dalam beberapa saat sahaja, siapa sangka serban itu tidak kelihatan seperti tudung bawal dan nampak sesuai untuk digayakan oleh kaum lelaki.

Berikutan itu, w4rganet terutama kaum wanita mula terfikir akan ‘orang rumahnya’ seperti suami atau adik-beradik lelaki yang mungkin akan melakukan perkara sama selepas melihat video berdurasi 30 saat berkenaan.

Selain disifatkan jimat untuk digunakan tanpa mengenal jantina, ada juga yang bercadang mahu menyimpan koleksi tudung bawal mereka di tempat tersorok daripada si suami.

Lepas ni ingat beli untuk bini, sekali untuk diri sendiri

Habis la tudung aku lepas ni

Kalau hiIang, tau dah siapa yang amik!

Kenapa perlu ada tut0rial ni…

Tak s4lah berk0ngsi bagi tujuan yang baik. Tapi untuk gaya berserb4n sahaja ya, jangan buat stail lain pulak. Awak tu lelaki, buat cara lelaki!

 

Sumber: TikTok @saya_fazly, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*