“Tak baik kutuk2 YB…”- Vida tawar diri jadi penasihat Rina Harun, n4fi cari pubIisiti

Usahawan selebriti, Datuk Seri Vida men4fikan d4kwaan k0nonnya dia gemar ‘men3mpel’ atau menvmpang pubIisiti setiap kali terdapat isu tuIar di media sosial, lapor mStar Online.

Usahawan berusia 50 tahun itu ditvduh sedemikian selepas memuat naik sekeping foto bersama Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun di laman Instagram baru-baru ini.

“Tak baik kutuk2 YB…”

“Saya selebriti k0.ntroversi, isu v1ral sentiasa ada kaitan dengan saya… macam isu s1akap kebetulan saya ada di Langkawi, dah alang-alang saya post la. Bukan saya sengaja terbang ke sana untuk dapatkan pubIisiti.

“Macam isu Yang Berhormat (YB) Rina Harun pula, kami memang kenal antara satu sama lain. Dah kebetulan bergambar bersama jadi saya p0st saja la, bukan nak ambil kesempatan.

“Sejvjurnya saya ni begitu dekat dengan media sosial, jadi apa sahaja isu saya kena tahu… di sinilah tempat seseorang itu jatvh atau naik,” katanya.

Selain itu, penyanyi lagu I Am Me itu juga menawarkan diri bagi menjadi penasihat media kepada Ahli Parlimen Titiwangsa tersebut selain mengakui bukan cuba untuk mengambil kesempatan.

Bukan saya nak back up dia… mungkin dia tak ada penasihat media jadi bagi saya la jadi penasihat dia!

VIDA

USAHAWAN KOSMETIK

“Tak baik d0k kvtuk-kvtuk YB. No s1ndir-s1ndir please,” tulisnya.

“Bukan nak ambil kesempatan nak minta projek ke atau sengaja nak b0dek. Jujur saya cakap dia sangat baik, memang banyak perancangan nak bantu ibu tunggal dan wanita tapi apabila t1mbul isu macam ni sedikit sebanyak boleh menjatvhkan dia.

“Bukan saya nak back up dia tapi itu la hakikatnya… mungkin dia tak ada penasihat media sosial jadi bagi saya la jadi penasihat dia,” k0ngsinya.

Terdahulu, Rina dikec4m warg4net selepas videonya mencuci k0ridor dan Iongkang di sebuah lokasi terjej4s banj1r tuIar di media sosial kononnya sekadar lakonan semata-mata.

Bagaimanapun, pihak Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) sudah memberikan penjelasan berhvbung video berkenaan memaklumkan Rina mencvci kesan naj1s ungg4s dan c1cak.

 

Sumber: mStar Online (Qarami Hashim) , Instagram Datuk Seri Vida , Twitter @dylawok

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*