Wanita Ditik4m Gara2 Kant0i Berasmara Dgn Kekasih GeIap Ketika Suami Pergi Kerja

Hati suami mana yang tak hancvr dan luIuh bila dapat tahu isteri tersayang berlaku cvrang dan sedang berasmara dengan lelaki lain di belakangnya.

Seperti kes yang terjadi di Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur, Indonesia seorang suami bert1ndak di luar kawaIan dengan menyer4ng pasangan tersebut (isterinya dan kekasih) menggunakan sebiIah pisau pem0tong daging.

Suami ser4ng isteri dengan kekasih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Li (@andreli_48)

Memetik laporan Suara.Com, svspek dikenali sebagai Antok Pamuji merupakan seorang peniaga kain di Kutai Barat dan jarang sekali pulang ke rumahnya di Bandar Tenggarong berikutan mencari rezeki.

Bagaimanapun, dia mula mengesy4ki t1ndakan isterinya yang dikatakan berlaku cvrang berikutan sering bermain telefon bimbit dan enggan untuk memberikan apabila diminta. Sehinggalah satu hari, svspek bert1ndak untuk menyi4sat aktiviti isterinya secara rahsia dan sempat berpura-pura pergi bekerja.

Namun, dia ketika itu masuk semula ke dalam rumahnya melalui pintu belakang dan bertindak bersembvnyi di atas siIing.

Selepas dua jam rupa-rupanya….

Sekadar gambar hiasan

Teka-teki yang bermain selepas dua jam menunggu akhirnya terjawab berikutan svspek mendapati seorang lelaki yang dikenali sebagai K masuk ke dalam rumahnya dan bertindak melakukan hvbungan int1m bersama isterinya.

Tidak t4han melihat kejadian itu, Antok turun ke bawah dan memec4hkan pintu bilik tidur dengan menggunakan pisau pem0.tong daging.

Cemburu berujung pembacokan (instagram.com/andreli_48/)

Svspek did4kwa mengh4yunkan pisau ke arah K yang ketika itu sedang berlari dalam keadaan berb0.gel. M4ngsa dilaporkan berIumuran d4rah berikutan mengalami Iuka di bahagian pinggang dan tangan kiri.

Manakala, keadaan isterinya yang turvt dit1kam masih belum diketahui dan svspek telah pun menyer4h diri kepada pihak polis.

Harga diri dan keh0rmatan..

M0ga hakim bijak uruskan hal macam ni..

Sumber: Suara.Com & Andreli_48, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*