Rancak PerIi Orang, Rani Kulop Kena Bash Dengan Netizen!- “Kvtuk, perIi Shuib ke tu?”

Aktivis, Abdul Rani KuIop dikec4m w4rganet selepas memuat naik status seolah-olah sedang memerIi individu lain.

Hantaran Abdul Rani di laman sosial Facebooknya menulis tentang kaum lelaki yang mudah mencari pengganti selepas kemat1an isteri berbanding wanita.

Di ruangan k0men, rata-rata pengikut Abdul Rani meIuahkan rasa tidak pvas hati terhadap kenyataan tersebut dan mengaitkannya dengan peIawak, Shuib.

“Kvtuk, perIi Shuib ke tu Abdul?”, tulis seorang warganet.

“Ayah pun sama jugak…Bini belum m4ti dah tambah lagi satu, tak padan dengan…!”, komen yang lain pula.

“Ibarat meIudah ke Iangit terkena muka sendiri…Set3pek kena dengan net1zen, jangan main-main Yah…” kata seorang lagi pengguna laman sosial tersebut.

Ada juga komen yang meminta Abdul Rani supaya tidak mencampvri urusan orang lain kerana berkahwin lain selepas kemat1an isteri atau suami adalah f1trah manusia.

“Bila orang b0doh berb0rak jadilah macam admin page ni. Ko tak tahu apa yang dilalui untuk membesarkan anak tanpa kasih sayang seorang ibu dan macam mana em0si anak yat1m. Islam tak Iarang pasangan kahwin lain kalau cer4i m4ti,” tegvr seorang w4rganet.

Tidak berakhir di situ, Abdul Rani turut memvat naik sebuah lagi hantaran yang mencetvs kemar4han net1zen.

“Dvda yang nak kahwin ayah yang p4nas!”

“Kali ni saya nampak sangat keikhIasan ayah mengata diri sendiri. Nijam susah nak cari j4ntan macam ayah. Muka macam kertas k0mot ye yah.”

“Pagi-pagi dah cari pasaI…”

Sumber: Gempak, Facebook Abdul Rani kulop sahaja

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*