Dikec4m soIat atas jalan, Aisar Khaled maafkan netizen saIah tafsir niat sebenar

SELEPAS dikec4m net1zen kerana memvat naik video bersoIat di atas jalan, pers0naliti media sosial Aisar Khaled tampil menjelaskan tujuan perk0ngsiannya itu.

Menurut Aisar, 22, niatnya berk0ngsi video berkenaan adalah untuk memberi peringatan kepada pengikutnya mengenai kepentingan mengerjakan ibadah soIat.

“Sebenarnya banyak saya dapat mesej (kec4man), saya menyampaikan sebenarnya di mana-mana sahaja kita boleh bersoIat.

“Ramai orang terlalu sibvk sampai Iupa kita hidup di dunia ini untuk apa. Saya hanyalah pend0sa banyak buat saIah dan siIap, kita cuba menjadi lebih baik tak saIahkan?

“TerpuIanglah atas pendapat masing-masing Allah tahu n1at saya. Sem0ga apa yang saya sampaikan dapat memberi manfaat kepada kita semua. Saya memaafkan semuanya,” katanya menerusi laman Instagram.

Biodata Aisar Khaled Pelakon Lelaki Lingkungan Cinta - MY PANDUANAisar beri peringatan mengenai kepentingan soIat.

Pada Ahad lalu, Aisar Khaled dikr1tik net1zen apabila memuat naik video memaparkan dirinya bersoIat di beberapa Iokasi terbuka seperti g1mnas1um, kawasan b3ngkel dan di hadapan sebuah stesen minyak.

Ada yang mempert1.kaikan tindakan Aisar bersoIat di atas jalan di hadapan sebuah stesen minyak memandangkan svrau ada disediakan untuk kemudahan pengguna jalan raya.

Disebabkan kata-kata daripada awak semua membuatkan ramai orang terkenal bn0.h diri, d3.presi, anx1.ety dan sebagainya

AISAR KHALED

PELAKON/ INFLVENCER

Dalam pada itu, Aisar meminta net1zen melihat perk0ngsiannya itu daripada svdut p0sitif dan tidak menjadikan ia sebagai satu isu yang harus dipert1kaikan.

“Cuba lebihkan pandangan p0.sitif daripada negat1f. Nasihat saya kepada net1zen berhentilah bercakap yang bvkan-bvkan kepada orang lain.

aisar 2Aisar dikec4m tervk kerana k0ngsi video solat.

“Disebabkan kata-kata daripada awak semua membuatkan ramai orang terkenal bn0.h diri, d3.presi, anx1.ety dan sebagainya.

“Ingat setiap apa yang kita tulis ini akan menjadi saksi di padang m4hsyar, semoga Allah mer4hmati kita semua dvnia dan akh1rat,” ujarnya.

Sebelum ini, nama pelakon drama bersiri Villa Kristal ini pernah menjadi tuIar ekoran k0.ntroversi pembaz1ran geI penyejuk badan yang dijadikan ‘B4.bi Air’.

Selain itu, Aisar juga pernah dikec4m net1zen apabila me4kam video menz1arahi pvsara penyanyi Allahyrham Siti Sarah yang dikatakan tidak sens1tif dan bertujuan mengavt kevntungan.

Berhenti Menf1tnah Orang , Jangan Pandai Pandai Buat Anda1an Sendiri

Sumber: mStar, Instagram Aisar Khaledd

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*