“Duit parent jugak yang bagi”- Gadis Dikec4m Lepas Meng4ku MaIu Keluar Jalan2 Dengan Ibu Bapa

Biasanya remaja mesti lalui fasa suka member0nt4kkan? Tapi selalunya, orang-orang timur macam kita ni tak adalah 0ver macam remaja dekat luar negara ni sebab dari kecil memang dah di4jar untuk mengh0rmati ibu bapa.

Tapi yang ini lain pulak! Baru-baru ini, seorang gadis telah dikec4m net1zen gara-gara meIuahkan perasaan b3nci terhadap ibu bapanya di TikTok.

Dalam p0stingnya itu, gadis ini mengatakan yang dia tak suka bila perlu keluar berjalan dengan ibu bapanya kerana maIu.

Menurutnya, orang lain boleh je keluar berjalan dengan kawan-kawan tapi dia kena keIuar dengan ibu bapanya.

Ingat tak maIu ke s*al jalan dengan parents. MaIu b*doh. Kau tahu tak yang lain elok je jalan dengan kawan-kawan. Sampai dekat aku jalan dengan parents.

This is why i h4te parents. At least dah ikut tu biarlah aku nak jaIan sesorang apa.”

Tambahnya lagi, ek0ran “per4ngai” ibu bapanya yang sering mahu dia keluar berjalan bersama membuatkan dia boleh buat per4ngai t0ksik dan tak h0rmat orang tua.

Tak cukup dengan itu, gadis ini turut mengatakan yang dia mahukan keluarga baru.

Svmpah doh aku dah tak t4han. Ser1ous aku boleh jadi t0ksik balik aku jadi t0ksik takde h0rmat dah tau. 

Ser1ous aku cakap and that time jugak aku dah bIock semua orang jadi j4hat. Ser1ous pen4t. Jangan sampai aku c4rut lagi tau. Nak new family.”

Fmqhh60Viae Hpi

“Duit jaIan sens0rang parents jugak bagi”

Ek0ran Iuahannya ini, ramai net1zen telah meIuahkan rasa tak puas hati dorang dengan kenyataan gadis ini yang dirasakan mel4mpau. Ada juga yang memahami dan merasakan remaja ini akan menyes4l satu hari nanti.

Screenshot 2022 03 01 At 5.10.28 Pm Down

Alahai dik, kenapalah sampai macamtu. Sekaranglah masa nak sp3nd time dengan mak ayah nanti dah kerja dah ada family sendiri masa pun tak cvkup.

 

Sumber: LM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*