(Video) Isteri ‘pergi’ seIepas bersaIin, suami r4tap pemergian sambil rangkuI b4yi di sebelah jas4d

Perasaan teruja menanti kehadiran c4haya mata tidak dapat disangkal lagi di kalangan bakal ibu bapa dan pastinya masing-masing sudah ‘bersiap siaga’ dan bers3ngkang mata untuk menjaga b4yi yang diIahirkan nanti.

Isteri pergi buat selama-lamanya selepas dua hari bersaIin

Namun begitu, lain pula keper1tan yang dialami oleh seorang lelaki dari Indonesia ini apabila isteri tercinta dijemput Ilahi.

Difahamkan, isterinya merupakan seorang doktor itu disahkan mninggal dunia pada hari Isnin lalu iaitu dua hari selepas meIahirkan bayi perempuan mereka.

RangkuI anak di sebelah j4sad isteri

Apa yang mervntun hati apabila lelaki yang dikenali sebagai Fadly Fachrezy mer4tap pemergian isterinya, Megawaty Saiful sambil merangkuI erat bayi yang baru lahir di sebelah j4sad wanita tersebut.

Sesungguhnya, perasan yang dirasai oleh Fadly pada ketika itu tidak dapat digambarkan apabila dia terpaksa menerima hakikat sebenar bahawa isterinya sudah pergi buat selama-lamanya.

Tak henti menangis sepanjang majlis pengebvmian

Bukan itu sahaja, menerusi perkongsian video yang dimuat naik di laman Instagram abang Allahyrham Megawaty Saiful, kelihatan Fadly tidak henti menang1s dan cukup Iemah sepanjang majlis pengebvmian berlangsung.

Janji akan jaga dan besarkan anak dengan sebaik mungkin

Selain itu, Fadly meluahkan kerinduan terhadap isterinya menerusi beberapa perk0ngsian di laman Insta Story miliknya.

Pun begitu, sedar dengan tanggungjawab yang dip1kul, dia juga berjanji akan menjaga dan membesarkan anak mereka dengan sebaik mungkin.

Salam takziah diucapkan

Lantaran itu, ramai mengucapkan takziah atas pemergian isteri tercinta.

Sumber: Instagram @yudhisyaefulmamma , TikTok @ikawatyrafika, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*