“Tudung dah hiIang…”- Muat naik gambar tanpa hij4b, netizen perIi isteri Caprice.. Sekali isteri Caprice balas balik

Baru-baru ini, perkongsian isteri kepada penyanyi rap Caprice, Farra Innalis menarik perhatian warganet di mana ramai terkejut melihat perubahan wanita itu.

Menerusi hantaran yang dikongsikan oleh Farra di laman Instagram miliknya, kelihatan dia sedang berada di sebuah premis makanan tanpa mengenakan hijab selain berpakaian seluar ‘c0mpang-camp1ng’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farra InaLis (@farra_inalis)

Tudung dah hiIang

Tidak pasti sama ada gambar tersebut sudah lama atau tidak, namun ia mengundang komen yang kurang sedap dibaca apabila terdapat segelintir warganet menyindir Farra.

Bagaimanapun, Farra membaIas dan menemplak saIah seorang lelaki yang memberikan komen pada gambarnya.

Dia meminta individu berkenaan supaya bertenang dan tidak membesarkan isu terbabit. Tidak cukup dengan itu, Farra sempat memerli semula untuk membeli kopi ais bagi menyejukkan hati individu yang panas melihat gambarnya itu.

Cantik giIa!

Selain itu, ramai memuji kecantikan ibu kepada seorang cahaya mata itu dan menyukai penampilannya.

Terdahulu, Farra Innalis menerima pujian ramai selepas tampil mengenakan h1jab setelah seringkali dikr1tik di platform TikTok memuat naik video tariannya yang dikatakan tidak sopan dilihat.

Caprice Teruja Isteri Pakai Tudung, Mahu Lancar Semula Pakaian Muslimah?

Terdahulu, Caprice berkongsi kegembiraan apabila isterinya, Farra Inalis memakai tudung dengan sempurna dan kelihatan manis di sebelahnya.

Caprice berkongsi hal itu menerusi sebuah video di Instagram, yang dir4kam di dalam kereta ketika mereka berdua keluar bersama.

Harap Isteri Kekal Berh1jab

Menurutnya, jika Farra berterusan memakai tudung, dia berhasrat untuk melancarkan semula perniagaan pakaian Muslimah dan beberapa aplikasi Islamik miliknya.

“Masya-Allah, jom kita doa supaya Farra Inalis kekal dengan imej baru ini.

“Kalau baby (mervjuk isterinya) kekal dengan benda ni, Insya-Allah esok juga Abang order kain lancar semula bisnes pakaian Muslimah kita, lancar semula aplikasi-aplikasi Islamik kita,” katanya dalam video tersebut.

Pelbagai Reaksi Netizen

Menjengah ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan respon positif melihat video ‘sweet’ Caprice dan Farra.

“Selang sehari buka pakai tudung pun takpa lah, niat nak belajar perlahan-lahan.

“Masya-Allah cantik, semoga istiqomah, pakai tutup dada ya.

“Amin, tips dia kena pakai cantik-cantik dulu masa bertudung, biar ada confident pakai tudung dulu, kadang-kadang orang takut bertudung sebab takut nampak macam Mak Cik Mak Cik.

“Alhamdulillah cantik,” antara pendapat netizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Sumber: Instagram @farra_inalis, OMM, Murai.my

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*