“Sampai hati tak ambil saya”- Baby Shima Teringin Jadi Model Seluar & Baju Dalam

Sebut saja nama Baby Shima, pasti ramai tahu penyanyi dangdut itu sering terpalit dengan pelbagai kontroversi panas antaranya tariannya yang sering menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Baru-baru ini perkongsian Baby Shima menjadi perhatian apabila meluahkan keinginnannya untuk mempromosikan baju atau seluar dalam keluaran jenama terkenal dunia iaitu Calvin Klein.

Menerusi perkongsian di Instagram itu, Shima berkata ada segelintir selebriti tempatan sudah memperagakan jenama tersebut tetapi dia belum dirisik lagi.

“Hey @calvinklein!! sampai hati tak ambil Shima buat promo seluar dalam dan baju dalam ni! Bukan apa, ramai artis malaysia dah dapat buat iklan ni! Cemburu lah tengok komen-komen tempat deorang.

“Ramai yang komen (WAH NICE, SO S3XY DEAR, LIKE IT, NICE SHAPE, U SLAYY, STVNNING) nak try juga mana tahu dapat komen-komen hebat macam tu,” tulisnya.

Terdahulu, ramai yang mengec4m penampilan Baby Shima ketika berada di Indonesia yang terlalu ketat sehingga menampakkan perkara tidak sepatutnya.

Perkongsian Baby Shima itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang menyifatkan penyanyi itu seolah ‘lapar’ perhatian serta sengaja mengvndang kec4man netizen.

“Shima rindu nak kena kec4m ya? Sudah-sudahlah tu. Tolonglah jangan jadi munaf1k sangat, perbetul diri awak tu dulu.

“Shima sudah-sudahlah kita hidup ni sementara sahaja, biarlah mereka yang lain buat asalkan kita jangan ikut.

“Lapar perhatian sangat dia ni. Tak habis-habis dengan k0.ntroversi. Jadi diri sendiri sudahlah,” komen pengikut.

Pada masa sama, ada juga netizen yang beranggapan pelantun lagu Lalai itu sengaja meny1ndir dan pulang batu buah keras kepada netizen yang baru-baru ini mengec4m imejnya yang mencoIok mata hingga menampakkan pakaian dalam ketika di Jakarta, Indonesia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

“Dia saja tu nak s1ndir dan perIi netizen. Sapa yang faham tu fahamlah. Shima mana boleh kaIah dengan netizen Malaysia,” tulis seorang pengguna.

Terdahulu, bagaikan drama rantaian apabila episod demi episod kec4man diterima Shima termasuk daripada pend4kwah terkenal yang menyifatkan tindakan penyanyi keIahiran Permas Jaya, Johor Bahru itu sebagai keterlaluan serta tidak pernah serik mengejar k0.ntroversi dalam media sosial.

Netizen Tegur Pakaian Baby Shima Ketat Sangat

Netizen Tegur Pakaian Baby Shima Ketat Sangat

Baru-baru ini, perkongsian video penyanyi itu sekali lagi menjadi perhatian ketika berada di sebuah studio terletak di Jakarta apabila tampil dengan pakaian mencoIok mata.

Menerusi video itu, Baby Shima dilihat memakai t-shirt putih serta berseluar seperti legging krim seolah warna kulit sekaligus mengejvtkan netizen.

Foto tersebut turut mendapat pelbagai reaksi daripada net1zen yang menegur penyanyi itu kerana berpakaian terlalu ketat serta meminta supaya tampil dengan pakaian lebih Ionggar.

Terdahulu, netizen merayu kepada Baby shima supaya terus menetap di Indonesia. Difahamkan, penyanyi itu berada di sana. bagi menyambung kembali kerja-kerja di sana selepas lebih dua tertanggvh akibat p4.ndemik.

 

Sumber: Rotikaya

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*