Athira Yuhada akhirnya m0hon maaf dengan isteri Hafidz Roshdi

SELEPAS beberapa hari pemilik nama Athira Yuhada did4kwa sebagai orang ketiga dalam rumah tangga Hafidz Roshdi, wanita berkenaan akhirnya tampil membuat perm0.honan maaf secara terbuka kepada isteri pelakon berkenaan iaitu Nurul Shuhada Shukri di Instagram miliknya pada malam Sabtu.

Selain kepada Nurul Shuhada, Athira turut mem0.hon maaf kepada dua anak pasangan berkenaan iaitu Humairah dan Umar.

Deda.h Athira, Hafidz cuba menghubunginya sejak sembilan tahun lalu dan sepanjang tempoh itu juga dia sudah berkali-kali cuba menjauhkan diri daripada pelakon tersebut.

Bagaimanapun kata Athira, kekec0.han ini berlaku disebabkan dia bersimpati dengan keadaan Hafidz yang did4.kwa mengalami masaIah kesihatan mentaI dan ingin memberi sokongan terhadapnya.

Athira memuat naik kenyataan di Instagram miliknya pada malam Sabtu.

“Saya Athira Yuhada, saya berhutang Shuhada, Humairah dan Umar kata maaf yang paling ikhlas. Apa yang saya lakukan adalah sangat mementingkan diri sendiri.

“Sepanjang tempoh sembilan tahun Hafidz cuba menghubungi, saya berkali-kali cuba yang terbaik untuk mengeIak.

“Akhirnya ini berlaku setelah mengetahui keadaan kesihatan mentaInya yang membuatkan saya bersimpati dan ingin menyokongnya,” jelasnya.

Menerusi hantaran sama, Athira bagaimanapun mengakui kesiIapan yang dilakukan namun menegaskan hubungan mereka sudah lama berakhir.

Katanya lagi, dia tidak lagi sesekali akan berhubungan dengan Hafidz pada masa hadapan.

“Saya akui saya Iemah dan b0.doh kerana terjervmus dalam situasi ini. Namun pada masa yang sama saya ingin menegaskan perkara ini sudah lama berakhir dan saya tidak akan lagi berhubung dengannya.

Athira tidak akan sesekali menghubungi Hafidz.

“Saya dengan rendah diri ingin sekali lagi mem0hon maaf kepada Shuhada, Humairah dan Umar,” katanya.

Pada Khamis lalu, tangkap layar skrin Instastory dipercayai milik Nurul Shuhada tersebar yang memberi bayangan aktor itu berlaku cvrang menjadi perbualan hangat dalam kalangan netizen.

Menerusi t4ngkap layar yang dikongsi menerusi Instagram menggunakan nama @shushukriii itu dia meluahkan rasa kec3wa dan berterima kasih kepada wanita yang did4.kwa menjadi peny0.ndol dalam rumah tangga mereka.

553Sehingga kini Hafidz masih mendiamkan diri berhubung d4kwaan berlaku cvrang.

Bukan itu sahaja, menerusi status berlainan turut menyifatkan wanita berkenaan seakan-akan tidak tahu maIu apabila sanggup berkunjung ke rumah mereka sehingga membuatkan dia dan anak-anaknya mender1ta.

Sebelum ini Hafidz pernah dikaitkan dengan tvduhan cvrang iaitu menghantar mesej Iucah dengan wanita lain sehingga kelakuan itu dih1du oleh isterinya.

Untuk rekod, Hafidz mendirikan rumah tangga dengan Shuhada pada 30 April 2016 dan mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Humairah, 6, dan Umar, 2.

Isteri ded4h Hafidz Roshdi cvrang, lebih hebat berbanding ‘Ira Kazar’

Terdahulu, nama pelakon Hafidz Roshdi menjadi panas apabila namanya dipetik ramai selepas tuIar d4kwaan cvrang belakang isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri. Bertambah kukuh spekuIasi berkenaan apabila tiada sekeping foto isterinya di laman Instagram.

Tidak berdiam diri, pelakon yang berusia 29 tahun menafikan d4kwaan tersebut dengan mengatakan rumah tangganya adalah baik-baik sahaja.

Ye ke tak cvrang?

Bagaimanapun, ungkapan Hafidz itu seolah-olah tidak ‘sepadan’ apabila isterinya tampil memuat naik kenyataan di hantaran Insta Stories peribadi miliknya mengenai isu kehadiran orang ketiga dalam rumah tangga mereka.

Menerusi beberapa hantaran dikongsikan semula di sebuah forum hiburan, Shuhada meluahkan kekec3waan dengan sikap seorang wanita yang did4kwa menjadi peny0.ndol dalam rumah tangga mereka.

Shuhada berkata, dia ‘sangat’ berterima kasih kepada wanita berkenaan kerana terg4mak mer4.mpas seorang bapa kepada anak-anaknya selain mervntuhkan rumah tangga mereka.

“Kepada awak, terima kasih sebab sak1tkan hati saya dengan anak-anak yang tidak berd0.sa.

“Terima kasih kerana menjadi seorang perempuan yang mengambil abah kepada anak-anak saya.

“Terima kasih kerana mervntuhkan rumah tangga saya, terima kasih kerana sanggup melihat pender1taan wanita lain sebab nak ‘f1ght for your love,”tulisnya.

Lebih hebat dari Ira Kazar & sanggup datang rumah

Dalam hantaran berikutnya, wanita berkenaan disifatkan seakan muka temb0.k sehingga sanggup datang ke rumah mereka selain membuatkan dirinya dan anak-anak mender1ta.

Selain itu, Shuhada turut mengakui dirinya terasa b0.doh kerana sering bersangka baik dengan apa yang berlaku sehingga mengakibatkan dirinya mender1ta.

“Saya saIah sangat-sangat sebab saya bodoh, maafkan ibu ya Umar dan Humairah, ibu akan cuba yang terbaik,”luahnya.

Tambah Shuhada, wanita berkenaan lebih hebat dalam ‘ilmu meny0.ndol’ berbanding anak pelakon senior, Kazar Saisi iaitu Ira Kazar yang mer4mpas kebahagiaan aktres jelita, Puteri Sarah Liyana dan anak-anak.

Terdahulu, seorang aktor lelaki dikhabarkan ‘kant0i’ bermesej Iucah bersama seorang wanita dan terb0.ngkar setelah diketahui isterinya sendiri.

 

Sumber: mStar, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*